Kalendari i shtatzanis hipp . Kalkulatori Shtatzanis - Data Kur Do Lindësh Added Sep 26, 2013 by FJ in Health & Medicine Ky kalkulator tregon datën e përafërt kur pritet të lindësh duke u bazuar në ditë e parë të. HiPP. . . . Kalendari i shtatzënisë Këshillmorja Kontakti Java e 6-të e shtatzënisë: Foshnja juaj tani mund të shihet me ultrazë Gjatësia e foshnjës në javën e 6-të të shtatzënisë Zhvillimi i. · 1. 17-20. Java e 37-të e shtatzënisë: Bebja juaj tani mund të vije në botë si e porsalindur e maturuar. . Edhe pse rezultatet jane testuar, ne nuk mund tju sigurojme saktesi te plote te makines llogaritese. Vertikal. Java e 14 e shtatzanise. week 9. Vlerësohet: shtatëzania dhe shëndeti i nënës; bëhet matja e gjatësisë, peshës. Energy Regulatory Office Str. week 6. Kalendari i shtatzanis. Këshilla për. . . 5 cm 140 per minute Java e 32 e shtatzanise : 1 kg 600 gr: 41 cm: 139 per minute Java e 33 e shtatzanise : 1 kg 900 gr: 42. . week 8. Nena Urime keni arritur keshtu ne gjysmen e shtatzanise tuaj! Levizjet e bebit jane shume te qarta dhe te shpeshta, sidomos nese nuk eshte shtatzania juaj e pare. . . . . Gjegjësisht është periudha. Kerthiza po behet e dukshme dhe keshtu do te qendroje deri ne fund te shtatzanise. A mund të ndryshojë data e parashikuar. Kerkimet shkencore tregojne se te ushqyerit e nenes,ndikon thellesisht ne rritjen dhe zhvillimin e fetusit (embrionit). Java e 28 e shtatzanise. . . Kalendari i shtatzënisë I HiPP-it, ju jep një përmbledhje të ndodhive dhe ngjarjeve më të rëndësishme gjatë 40 javëve të shtatzënisë. week 5. Java e 7 e shtatzanise Nena Fytyra juaj mund te acarohet dhe te mbushet me pucrra. Shtëpia SHTATZANIA Kalendari i shtatzanisë Kalendari i shtatzanisë Java e 4-rt LE TË MATEMI! Madhësia e bebes: 0. Kerthiza po behet e dukshme dhe keshtu do te qendroje deri ne fund te shtatzanise. week 11. .
5-8. week 18. Kalendari i shtatzënisë; Këshillmorja. Dr. 5-8. Në javën e 32-të të shtatzënisë, mjeku tani mund të ekzaminojë zhvillimin e dy foshnjave gjithnjë e më vështirë me ultratingull, nëse jeni me fat që të prisni binjakë. Pyetjet e mundshme për mjekun ose maminë. . Kalendari i shtatzanisë: Nga fillimi deri te dita e lindjes së bebit : Dita e 1-rë e ciklit të fundit menstrual : Saturday, Dita e përfarërt e koncepsionit (ngjizjes) është : ( ≈2 javë pas fillimit të menstruacioneve të fundit ) Mosha e fetusit sot : Weeks Days Eko NT & Bi-Test (kontrolli për sindr. . . . Në javën e 28-të të shtatzënisë, foshnja i merr substancat mbrojtëse imunologjike nga gjaku i nënës përmes placentës. Acidi folik ose folati; Hekuri; Jodi; Vitamina B6; Vitamina B12; Magnezi; Zinku; Vitamina E; Niacina; Më shumë kërkesa; Kujdesi gjatë shtatzënësisë. Shenjat e para të shtatzënisë: Çfarë prisni në javën e parë dhe të dytë të shtatzënisë. . Kalendari i shtatzanis. . Edhe une ashtu mendoj, por ne tabelen e mesiperme ka me shume djem (blu),se vajza. Pomocí naší kalkulačky plodnosti. Nena Urime keni arritur keshtu ne gjysmen e shtatzanise tuaj! Levizjet e bebit jane shume te qarta dhe te shpeshta, sidomos nese nuk eshte shtatzania juaj e pare. Dec 5, 2018 · Kalkulatori i ovulimit pastaj i duhet ta dijë gjatësinë mesatare të ciklit tuaj menstrual, që të mund të llogarisim dritaren e kohës kur je më pjellore. Kjo është afërsisht e njëjtë, por varet pak nga gjatësia dhe pesha. . . . Sidoqoftë, koha derisa fëmija të lindë e tejkalon këtë kohë. Muaji i 8 i shtatzanise. Kjo është afërsisht e njëjtë, por varet pak nga gjatësia dhe pesha.

Popular posts